TARVITSET:
- suklaan temperointi välineet
- maitosuklaa
- valkosuklaa
- kerma
- vanilja-aromi (vaniljasokerikin käy ^^)
- suola
VALMISTAMINEN:
15-25kpl
suklaakuoret:
maitosuklaa 200g (muista jättää osa pohjiin)
-temperoi
-kaada muotteihin
-laske hitaasti kymmeneen ja valuta ylimääräinen suklaa pois pyörivällä liikkeellä.
-vie muotti kylmään ja anna jähmettyä n. 2h.
täyte:
valkosuklaa100g
2ml vanilja-aromi
ripaus suolaa
-punnitse muoviseen astiaan.
kerma 45ml
-lämmitä mikrossa kuumaksi.
-kaada valkosuklaan päälle ja sekoita tasaiseksi
massaksi.
-anna jäähtyä hieman.
-Kun kuoret ovat jähmettyneet ja täyte on jäähtynyt voit laittaa täytteen pursotinpussiin (jos sinulla ei ole pursotinpussia, voit taitella ovan leivinpaperista) ja kaataa täytteen kuoriin. HUOMAA! jos haluat konvehteihisi pohjan, tulee sinun laittaa täytettä niin, että pohjalle jää tilaa n. 2mm.
-Raaputa reunojen yli menevä suklaa pois.
-Laita konvehdit takaisin kylmään
-Temperoi loput suklaa
-Laita suklaa pieneen pursotinpussiin (voit myös laittaa lusikalla tai vastaavalla ^^) ja pursota konvehdeille pohjat,
-Raaputa taas reunan yli menevä suklaa pois.
-Laita kylmään ja anna olla yön yli.
-Herkuttele :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti